Aktuella kurser

Här hittar du information och program till de aktuella kurserna. Du anmäler dig genom att klicka på länken till anmälan som finns under varje kurs.

sep 27

Kunskapsresa till Jordanien

Plats: Amman, Jordanien

Om flyktingströmmar, etniska och religiösa minoriteter, politisk utveckling i regionen samt kvotflyktingar och familjeanknytningar till Sverige och återvändande till Syrien och Irak.

nov 05

Hematologkonferens för sjukgymnaster/fysioterapeuter

Tid: 09:00 - 06 nov 16:00

Plats: Centrallasarettet, Växjö

Välkommen till två heldagar med möjlighet att träffa kollegor, utbyta erfarenheter och fylla på med kunskap.

nov 16

Mötesplats Migration och Etablering

Tid: 08:00 - 17 nov 16:20

Plats: Hotel Tylösand, Halmstad

Ur innehållet Den svenska Migrationspolitiken Migrationen till Sverige De som inte får stanna: Att implementera återvändande politik Vad händer i Syrien och grannländerna Islamiska staten växer – på...

nov 16

Allmänna bestämmelser - AB

Plats: Hotel Tylösand, Halmstad

Sveriges Kommuner och Regioner presenterar aktuella och frekventa frågeställningar rörande Allmänna bestämmelser med bilagor.