Aktiviteter

Grundkurs i tjänstedesign 22-23 september

Tjänstedesign är en utvecklingsprocess där man involverar användaren för att se till att de tjänster som tas fram fungerar och uppskattas av dem som verksamheten finns till för. Vår grundkurs vänder sig till dig i offentlig sektor som vill lära dig mer om tjänstedesign och hur det går till när man utvecklar tjänster med utgångspunkt i användarens behov. 

Anmälan

Utvecklingsprogram med tjänstedesign som grund, start 14 oktober

Verklighetslabbet söker nu team som vill utveckla bättre och smartare välfärdstjänster! Vill ni utveckla smartare och bättre välfärdstjänster? Har ni en utmaning som ni längtar efter att sätta tänderna i? Anmäl er till Verklighetslabbets och Innovationsguidens utvecklingsprogram! Programmet sträcker sig över fem månader och innebär tre fysiska träffar.

Innovationsveckan, 4-8 oktober 2021

Under denna vecka fokuserar vi på att dela och sprida smarta lösningar mellan olika delar av offentlig sektor. Programmet skapar vi tillsammans. Veckans aktiviteter arrangeras av olika aktörer runtom i landet. Du bestämmer själv vad du vill anordna för aktivitet. Verklighetslabbet ansvarar för att samla allt som händer i Kronobergs län under en och samma rubrik. Se mer på www.innovationsveckan.nu

Invigning av nya lokaler (8 oktober)

Verklighetslabbets nya lokaler på World Trade Center i Växjö invigs. Program offentliggörs senare.

Senast uppdaterad: 16 juni 2021