Fler nyheter
Till höger står en vårdklädd man och håller om en yngre kvinna, bakom dom står en kvinna med ballonger och i rummet yr guldiga stjärnor.

3 december 2021

Bli vår sommarkollega 2022

Nu kan du ansöka våra semestervikariat och bli en av våra omkring 400 sommarkollegor. Vare sig du är intresserad av att arbeta som undersköterska, rehabassistent eller servicepersonal – är du med och gör skillnad, för ett helt län.

Under en fortsatt pandemi och med julen runt hörnet kan det kännas långt bort att tänka på planerna inför sommaren, men för oss är det viktigt att vara ute i god tid.

Eftersom vi söker omkring 400 sommarvikarier inom en mängd olika yrkeskategorier väljer vi att tidigt öppna möjligheten att söka sig till oss, säger Evelina Karlsson, HR-specialist och övergripande ansvarig för årets semesterrekrytering.

Läs mer och ansök våra vikariat här!

En arbetsgivare med oändliga möjligheter

Inom Region Kronoberg finns en uppsjö av arbetsplatser och arbetsroller, därför finns det också en stor variation av sommarjobb att söka.

Våra vikariat inom vården: skötare, undersköterskor, servicevärdar, sjuksköterskor, rehabassistenter och medicinska sekreterare.

Utöver vårdyrken kommer det finnas möjlighet att vikariera som servicepersonal: kockar, lokalvårdare, köksbiträden, chaufförer, vaktmästare, transportörer och administrativa assistenter (reception/växel).

Tredje gången gillt för kampanjfilmen

Färgglatt, skämtsamt, varmt och något av en succé – för sista gången syns kampanjfilmen ”Bli vår sommarkollega”.

De två senaste åren har vi haft ett rekordhögt antal sökande och vi hoppas att kampanjfilmen lockar många kandidater i år också, säger Malin Falkström, HR-strateg och ansvarig för marknadsföringskampanjen.

Kontakt

Evelina Karlsson

HR-specialist

  • E-post: Det här är en e-postadress
  • Telefon: 0470-58 25 70

Relaterade nyheter

Florence Eddyson blir ny sjukhuschef

20 september 2021

Nu är det klart. Från och med december tillträder Florence Eddyson som ny verksamhetsområdeschef för sjukhusvården.

Region Kronoberg har utforskat framtidens arbetsplats

16 september 2021

Hur är man en attraktiv arbetsgivare i en platsoberoende tid? Och vad är en attraktiv bostadsort? Det är två av de frågor som utforskats i studier om framtidens arbetsplats som Region Kronoberg varit...

Ny servicedirektör i Region Kronoberg

31 mars 2021

Johanna Arvung blir ny servicedirektör i Region Kronoberg och tillträder tjänsten den 1 juni.

Rekordhögt tryck på sommarjobben

5 februari 2021

1 200 ansökningar har redan inkommit och annonserna är fortfarande öppna! Några av orsakerna till att ansökningarna till årets semesterrekryteringen har haglat in kan vara den digital annonseringen, p...