Fler nyheter
Bilden saknar en alternativtext.

24 april 2020

Coronapandemins effekter i Kronoberg

Undrar du hur spridningen av coronaviruset och covid-19 påverkar arbetslöshet, varsel och invånare i Kronoberg? Då kan du använda Region Kronobergs dagliga statistikrapport.

Med hjälp av statistiken kan du följa hur läget utvecklas. Rapporterna automatgenereras utifrån nationell statistik. Innehållet utvecklas löpande.

Till statistiken

Kontakt

Martin Hedlund

Utredare

  • E-post: Det här är en e-postadress
  • Telefon: 0709-84 45 16

Robin Rikardsson

Utredare

Analys och uppföljning

  • E-post: Det här är en e-postadress
  • Telefon: 046470583084

Relaterade nyheter

Nu erbjuds antikroppstester i regionen

3 augusti 2020

Från och med onsdagen den 5 augusti erbjuder Region Kronoberg allmän provtagning för antikroppar mot covid-19. Testet görs för att bekräfta om en person tidigare har haft en covid-19-infektion. Prover...

Lägesrapport från Region Kronoberg 30 juli

30 juli 2020

Endast ett fåtal covid-19-patienter är inlagda på sjukhus, och inga vårdas på IVA. Samtidigt påbörjas nu förberedelserna inför hösten då gymnasieskolor och högskolor börjar bedriva undervisning på pla...

Fortsatt viktigt att följa rekommendationer under sommarresorna

16 juli 2020

Den nedåtgående trenden fortsätter i hela Sverige, och även i Kronobergs län. Men när fler människor reser under semesterperioden finns det risk för regionala och lokala utbrott av covid-19.

Positivt covid-läge i länet

9 juli 2020

Den nedåtgående trenden fortsätter i länet. Andelen positiva prover minskar, liksom antalet personer i behov av vård på sjukhus på grund av covid-19.