31 mars 2020

Coronavirusets effekter för näringslivet i Kronoberg

Många företag har det tufft just nu, och det kan vara svårt att få en överblick av allt som händer under coronakrisen. Därför hjälper Business Region Kronoberg företagare med en daglig lägesuppdatering.

De regionala samverkansaktörerna Region Kronoberg, länsstyrelsen, arbetsförmedlingen, kommunernas näringslivsfunktioner, Almi, Destination Småland med flera samverkar för att stötta regionens näringsliv. Tillsammans mobiliserar man kring akuta frågor och planerar framåt.

På hemsidan för Business Region Kronoberg görs en daglig uppdatering av läget för näringslivet i Kronoberg.

Daglig uppdatering

Så håller du dig uppdaterad