Fler nyheter

9 november 2021

E-mingel för unga och nya entreprenörer

Den 8 december kan vi äntligen bjuda in till ett fysiskt e-mingel (entreprenörsskapsmingel) igen! Temat är "Casha in - så finansierar du din affärsidé". Eventet arrangeras av Region Kronoberg och nätverket HJÄLP!?.

Är du ny i ditt företagande eller intresserad av entreprenörskap, företagande och nätverkande? Då ska du anmäla dig till detta sprakande event. Här kommer du att bli inspirerad, föda idéer och knyta nya viktiga kontakter.

Du kanske känner igen det som Entreprenörskapsminglet? Där du träffade en ny samarbetspartner, kund, blev inspirerad, motiverad och lärde dig något du inte visste innan. E-minglet är ett nytt namn för Entreprenörskapsminglet då det helt enkelt går snabbare att säga och har några fler hjälpande företagsfrämjare.

Vad kostar det att vara med?

Eventet är kostnadsfritt.

Hur anmäler jag mig?

Anmäl dig via formuläret på Företagarnas hemsida

Så fort du anmält dig är det bara att tagga inför decembers roligaste kväll!

Vi ses den 8 december kl 17.00 i Visma arena.

#emingel #emingel2021 #entreprenörskap 

Relaterade nyheter

Nya uppdrag kring el, vätgas och vatten

25 november 2021

Politiken i Region Kronobergs ger sin regionala utvecklingsförvaltning utökade uppdrag. Under 2022 ska verksamheten arbeta med frågor som gör samhällets infrastruktur mer robust och säker.

Den digitala veckan – fler kvinnor till IT-branschen

18 november 2021

Årets digitala vecka pågår mellan 15 november – 19 november. Det är en vecka med inspiration och insikt för ökad digitalisering och IT inom Linnéregionen. Varje dag har ett specifikt tema. Den 16 nove...

Att hålla näsan över vattnet eller surfa på vågen?

18 november 2021

Att jobba med utveckling i Kronoberg är både spännande och hoppingivande. Jag får träffa så många fantastiska människor. Entreprenörer och eldsjälar som vill utveckla sitt företag eller sitt samhälle,...

Samverkan för framtidens kalla magneter

17 november 2021

Högteknologiska företag i Kronobergsregionen samverkar med Uppsala universitet och Linnéuniversitetet för att utveckla en mer energisnål supraledande magnet.