Bilden saknar en alternativtext.

8 april 2020

Få tips på saker att upptäcka i Kronoberg! #hemmatipset

Region Kronobergs helägda bolag AB Destination Småland marknadsför nu Kronoberg för kronobergarna.

Med hjälp av #hemmatipset får du tips på allt som finns att göra, upptäcka och uppleva i Kronoberg. Tipsen handlar om allt från museer, caféer, naturområden och gårdsbutiker till fina vandringsstigar.

Se alla tips på hemmatipset.se

Följ hemmatipset på Instagram @destinationsmaland och Facebook Destination Småland. Dela gärna med dig tips på trevliga saker att göra och lägg till #hemmatipset på dina egna inlägg i sociala medier!

Hemmatipset.se är en levande sajt, den är inte färdig och kommer aldrig att bli. Destination Småland uppmanar företag att komplettera med det utbud som saknas.

Läs mer om satsningen på AB Destination Smalands hemsida