Fler nyheter
Bilden saknar en alternativtext.

8 april 2020

Få tips på saker att upptäcka i Kronoberg! #hemmatipset

Region Kronobergs helägda bolag AB Destination Småland marknadsför nu Kronoberg för kronobergarna.

Med hjälp av #hemmatipset får du tips på allt som finns att göra, upptäcka och uppleva i Kronoberg. Tipsen handlar om allt från museer, caféer, naturområden och gårdsbutiker till fina vandringsstigar.

Se alla tips på hemmatipset.se

Följ hemmatipset på Instagram @destinationsmaland och Facebook Destination Småland. Dela gärna med dig tips på trevliga saker att göra och lägg till #hemmatipset på dina egna inlägg i sociala medier!

Hemmatipset.se är en levande sajt, den är inte färdig och kommer aldrig att bli. Destination Småland uppmanar företag att komplettera med det utbud som saknas.

Läs mer om satsningen på AB Destination Smalands hemsida

Relaterade nyheter

Finansiering av regionalt utvecklingsarbete

26 juni 2020

För tredje gången har Sveriges kommuner och regioner (SKR) kartlagt finansieringen av det regionala utvecklingskapitalet.

MAT-runda och kunskapsbuffé på MAT2020

24 juni 2020

MAT har i ett decennium varit en plattform för lokala diskussioner om livsmedelskedjans hållbara utveckling. I år genomförs MAT i en ny tappning – anpassad efter rådande omständigheter.

500 000 kronor i omställningsstöd till regionala kulturorganisationer

20 juni 2020

Region Kronobergs kulturnämnd har beslutat att avsätta 500 000 kronor i omställningsstöd till regionala kulturorganisationer med anledning av Covid-19.

Koll på konsten i Region Kronoberg – nu hävs inköpsstoppet

17 juni 2020

Region Kronoberg har nu bra kontroll på sina konstverk. Det visar en nyligen avslutad inventering av konstsamlingen. Eftersom att arbetet nu är genomfört häver kulturnämnden inköpsstoppet.