Fler nyheter

24 juni 2021

Länstrafikens kundcenter i Växjö flyttar tillbaka till stationshuset

Kundcentret kommer att vara kvar på stationsområdet i Växjö. I stationshuset iordningsställts nu en lokal som är anpassad, både för kunder och medarbetare.

Växjö stationsområde genomgår en stor förändring vilket gör att det under flera år pågår en flyttkarusell för verksamheterna på området. Länstrafikens kundcenter flyttar i höst tillbaka till stationshuset som de lämnade 2018 för tillfälliga lokaler.

Vi planerar tillsammans med hyresvärden Jernhusen att den nybyggda lokalen, på drygt 90 m2, ska vara klar för inflyttning i september, säger Patrik Hjelm, fastighetschef i Region Kronoberg.

Även efter flytten kommer kundcenter att erbjuda samma service som tidigare.

Den nya lokalen ger oss möjlighet att även i fortsättningen vara nära våra kunder och det är lätt för dem att hitta till oss, säger Josefin Kejder Sjöö,  kundservicechef, Länstrafiken Kronoberg.

Hela stationsområdet med stads- och stationshus, bussgator, kvarter för bostäder och handel beräknas i nuläget att stå klart år 2025. 

Kontakt

Patrik Hjelm

Fastighetschef

  • E-post: Det här är en e-postadress
  • Telefon: 0470-58 60 48, 0767-20 79 17

Josefin Sjöö Kejder

Kundservicechef Länstrafiken

  • E-post: Det här är en e-postadress
  • Telefon: 0470-58 70 81, 0790-67 53 51

Relaterade nyheter

Lägesrapport: Många smittas på semesterresan

30 juli 2021

Smittspridningen ökar nationellt, många av de nya fallen är kopplade till resor under semestern. Tillgången till vaccin är fortsatt god i länet och det finns många lediga tider för vaccination. Planer...

65+ erbjuds nu mRNA-vaccin som dos 2

27 juli 2021

Folkhälsomyndigheten beslutade i fredags att sluta leverera Astra Zenecas vaccin, då stora delar av gruppen 65+ redan har fått två doser vaccin mot covid-19. De som är 65 år eller äldre och endast fåt...

Lägesrapport: Gott om lediga vaccinationstider – passa på innan hösten kommer

23 juli 2021

Andelen som testas positivt för covid-19 ökar i länet. Samtidigt finns det lediga vaccintider i samtliga kommuner, och om fler vaccinerar sig så snart som möjligt minskar risken för en fjärde våg.

Kostprojekt inom rättspsykiatrin förbättrar hälsan och minskar svinnet

21 juli 2021

Patienter vid rättspsykiatriska regionkliniken får hjälp att förbättra hälsan genom kloka kostval. Kostprojektet är en del av Region Kronobergs satsning på patientcentrerade måltider på länets sjukhus...