Fler nyheter

29 april 2021

Lena Andersson Nazzal slutar som verksamhetsområdeschef för primärvård och rehab

Lena Andersson Nazzal har bestämt sig för att inte söka tjänsten som övergripande chef för det nya verksamhetsområdet: Primärvård, psykiatri och rehabilitering, som bildas. Hon har utifrån det begärt att få lämna sitt nuvarande uppdrag som verksamhetsområdeschef i förtid för att helt kunna fokusera på uppdraget som vaccinsamordnare.

Lena lämnar chefsuppdraget den 9 maj och det pågår en dialog om uppdrag efter pandemin. Just nu sker även rekrytering av tillförordnad verksamhetsområdeschef.

Lena har gjort många bra insatser som chef för primärvård och rehab under flera år och jag är glad över att hon fortsätter bidra som vaccinationssamordnare i regionen, säger hälso- och sjukvårdsdirektör Roger O Nilsson.  

Kontakt

Roger Olof Nilsson

Hälso- och sjukvårdsdirektör

  • E-post: Det här är en e-postadress
  • Telefon: 0470-58 65 55, 0790-67 51 28

Relaterade nyheter

Tidsbokningen öppnar för medicinska riskgrupper i åldern 18-59 år

26 april 2021

Region Kronoberg går nu vidare i fas 3 av vaccinationen mot covid-19. Nu välkomnar vi personer som tillhör en medicinsk riskgrupp och är mellan 18-59 år att boka tid för vaccination.

Lägesrapport: Fler provtar sig än någonsin tidigare

23 april 2021

Smittspridningen fortsätter att öka i länet och det är ett högt tryck på både provtagningen och sjukhusen. Vecka 15 har över 12 000 doser vaccin getts och vaccinationen i fas 3 fortsätter med de yngre...

"Appen Min vård Kronoberg är en sjukt bra grej"

22 april 2021

Christian Ahlgren är en av 1100 personer som har sökt vård via appen Min vård Kronoberg. Han tycker att appen är enkel att använda för att söka vård och ha digitala videomöten.

Självklarhet att vaccinera: ”Påverkar livskvalitén för många”

20 april 2021

Vaccinationen mot covid-19 för personer över 65 år i fas 2 pågår just nu i länet. När Region Kronoberg efterlyste pensionerade sjuksköterskor för att hjälpa till med vaccineringen anmälde sig Arne Säv...