Fler nyheter

31 mars 2021

Ny servicedirektör i Region Kronoberg

Johanna Arvung blir ny servicedirektör i Region Kronoberg och tillträder tjänsten den 1 juni.

Med mångårig erfarenhet som ledare och av affärsutveckling tar Johanna med sig både värdefull kompetens och nytänkande in i vår organisation, säger regiondirektör Martin Myrskog. Under Johannas ledarskap kommer fokus att vara på det som skapar värde och att bygga upp en kultur präglad av engagemang och utveckling.

Johanna kommer senast från Fortnox, där hon varit affärsområdeschef och ansvarig för alla de koncernövergripande servicefunktionerna, såsom IT, drift, HR och faciliteter, ekonomi, kommunikation och legal and compliance.

På kort sikt vill jag ut och praktisera. Jag vill ut och se hur dagarna ser ut och vilka utmaningar som finns inom respektive område, berättar Johanna Arvung. Jag ser fram emot att vi tillsammans ska bygga långsiktigt.

Kontakt

Martin Myrskog

Regiondirektör

  • E-post: Det här är en e-postadress
  • Telefon: 0470-58 70 02, 0709-84 45 60

Relaterade nyheter

Länstrafikens kundcenter i Växjö flyttar tillbaka till stationshuset

24 juni 2021

Kundcentret kommer att vara kvar på stationsområdet i Växjö. I stationshuset iordningsställts nu en lokal som är anpassad, både för kunder och medarbetare.

Större operation än planerat vid bröstcancer

24 juni 2021

Vid en bröstcanceroperation togs mer av bröstet bort än planerat. Region Kronoberg anmäler nu händelsen enligt Lex Maria.

Vi måste hjälpas åt och undvika att avboka tider till röntgen

23 juni 2021

Just nu är det lång väntan på att få en remiss till röntgen i Kronoberg. Det är främst effekterna av den pågående pandemin som gjort att verksamheten fått förändra sitt arbetssätt för att möta pandemi...

Operation av tarmhinder fördröjdes

23 juni 2021

Region Kronoberg har gjort en Lex Maria-anmälan angående en händelse där en operation fördröjts på ett av länets sjukhus.