31 mars 2021

Ny servicedirektör i Region Kronoberg

Johanna Arvung blir ny servicedirektör i Region Kronoberg och tillträder tjänsten den 1 juni.

Med mångårig erfarenhet som ledare och av affärsutveckling tar Johanna med sig både värdefull kompetens och nytänkande in i vår organisation, säger regiondirektör Martin Myrskog. Under Johannas ledarskap kommer fokus att vara på det som skapar värde och att bygga upp en kultur präglad av engagemang och utveckling.

Johanna kommer senast från Fortnox, där hon varit affärsområdeschef och ansvarig för alla de koncernövergripande servicefunktionerna, såsom IT, drift, HR och faciliteter, ekonomi, kommunikation och legal and compliance.

På kort sikt vill jag ut och praktisera. Jag vill ut och se hur dagarna ser ut och vilka utmaningar som finns inom respektive område, berättar Johanna Arvung. Jag ser fram emot att vi tillsammans ska bygga långsiktigt.

Martin Myrskog

Regiondirektör