Fler nyheter

1 september 2020

Regionfullmäktige sammanträder 2 september

Som vanligt kan du följa regionfullmäktige via webb, tv eller radio.

På grund av coronapandemin är endast tjänstgörande ledamöter välkomna in i salen. Allmänheten är välkommen upp på balkongen.

Det finns möjlighet för dig som medborgare att ställa frågor till de förtroendevalda under allmänhetens frågestund. Frågestunden startar klockan 9:05 och varar som längst i 30 minuter. 

Du kan se fullmäktiges sammanträde här på webbplatsen eller på tv via Öppna Kanalen i Växjö. Sammanträdet sänds också i Växjö närradio på 102,4 MHz.

Tid: 09:00 
Plats: Christina Nilsson-salen, Växjö konserthus, Västra Esplanaden 10-14, Växjö

Kallelsen i sin helhet, pfd, öppnas i nytt fönster

Följ direktsändningen från regionfullmäktige på webben

Regionfullmäktiges ledamöter

Politiska sekreterare

Relaterade nyheter

Inriktningsbeslut om rivning av delar av hus 1A i Ljungby

22 september 2020

Regionstyrelsen fattade under dagens sammanträde bland annat ett inriktningsbeslut om rivning av delar av hus 1A på Ljungby lasarett.

Regionen lyser ut företagsstöd

18 september 2020

Region Kronobergs regionala utvecklingsnämnd har beslutat att lysa ut en del av de regionala utjämningsmedlen (1:1) som företagsstöd. Stödet hanteras av Almi Företagspartner Kronoberg AB i form av utv...

Långsiktig ersättningsmodell ska underlätta för alla vårdcentraler i Kronoberg

15 september 2020

Samtliga politiska partier i Region Kronoberg har kommit överens om en ny ersättningsmodell för alla vårdcentraler i Kronoberg. Förutsättningarna kommer därmed inte förändras från år till år utan vård...

Markköp klart för ny bussdepå

2 september 2020

Under onsdagens regionfullmäktige fattades beslut om köpet av två bolag och tillhörande fastigheter på Norremark i Växjö. Där ska en ny depå för elbussar byggas.