20 september 2022

Regionfullmäktige sammanträder den 21 september

Onsdag den 21 september sammanträder regionfullmäktige i Utvandrarnas hus. Mötet sänds även direkt på webben.

Tid: 21 september kl. 09

Plats: Utvandrarnas hus, Växjö

Några av ärendena under fullmäktige:

• Insatsrapport 2021 Gröna Kronoberg. Regional utveckling tar årligen fram en insatsrapport som en del i arbetet med att följa upp verksamheten. Den beskriver hur det går med den regionala utvecklingsstrategins, Gröna Kronoberg 2025, mål.

• Hälso- och sjukvårdstaxa 2023 – Rekommendation om kostnadsfrihet av vaccinering mot covid-19.

Mer om fullmäktige

Inför sammanträdet finns möjligheten att ställa en fråga i förväg till allmänhetens frågestund via hemsidan.

Här kan du ställa din fråga

Kallelsen i sin helhet, öppnas i nytt fönster