26 april 2021

Regionfullmäktige sammanträder den 28 april

På onsdag sammanträder regionfullmäktige. Mötet direktsänds som vanligt på vår webbplats.

På grund av coronapandemin uppmanas ledamöter och ersättare i regionfullmäktige att delta digitalt i sammanträdet. Presidiet är på plats i Utvandrarnas hus.

Inför sammanträdet den 28 april finns möjligheten att ställa en fråga i förväg till allmänhetens frågestund via hemsidan.

Här kan du ställa din fråga till allmänhetens frågestund

Några av ärendena under fullmäktige:

• Tilläggsbeslut gällande om-och tillbyggnad av hus E56 på Sigfridsområdet
  • Avveckling av vårdval hud

Kallelsen i sin helhet, pfd, öppnas i nytt fönster

Följ direktsändningen från regionfullmäktige på webben

Regionfullmäktiges ledamöter

Politiska sekreterare