18 maj 2021

Regionstyrelsen sammanträder den 19 maj

Den 19 maj klockan 9 sammanträder regionstyrelsen. På grund av rådande situation med covid-19 uppmanas samtliga ledamöter, ersättare och tjänstepersoner att delta digitalt.

Några av dagens ärenden:

• Avsiktsförklaring för sam- och medfinansiering av statlig infrastruktur. I avsiktsförklaringen ingår sam- och medfinansiering av kust-till-kustbanan, Räppe station och Norrleden.
  • Införande av riktade hälsosamtal.Regionen planerar att införa riktade hälsosamtal till 50-åringar för att på sikt lägga till ytterligare åldersgrupper. Syftet är att förebygga hjärt- och kärlsjukdomar och diabetes typ 2.

Kallelsen i sin helhet (pdf, öppnas i nytt fönster)

Regionstyrelsens ledamöter

Politiska sekreterare