2 maj 2022

Regionstyrelsen sammanträder den 3 maj

Mötet äger rum i regionhuset i lokalen Bolmen med start klockan 09. Här är några av de ärenden som står på agendan:

• Avsiktsförklaring för utvecklingen av befintligt sjukhusområde, CLV, Växjö stad. Avsiktsförklaringen har som syfte att kartlägga förutsättningarna för nuvarande sjukhusområde i Växjö. Den ska också ge parterna tid att ta beslut om deras framtida roll och ansvar i kommande planerings- och genomförandeprocess.
  • Förslag om höjt friskvårdsbidrag. Region Kronobergs medarbetare föreslås få ett friskvårdsbidrag på 2000 kronor om året från och med 1 januari 2023. Det nuvarande frisvårdsbidraget är 1200 kronor.
  • Medborgardialog inom ramen för Kronobergspanelen – Region Kronobergs externa kommunikation under coronapandemin. För att kunna optimera regionens kommunikationsinsatser inför eventuella kommande krissituationer vill Region Kronoberg nu utvärdera regionens externa kommunikation under pandemin.
  • Svar på revisionsrapport – Granskning av direktupphandling inom Region Kronoberg.

Kallelsen i sin helhet, öppnas i nytt fönster

Regionstyrelsens ledamöter

Politiska sekreterare