Fler nyheter
Bilden saknar en alternativtext.

20 april 2020

Regionstyrelsen sammanträder den 21/4

Den 21 april sammanträder regionstyrelsen. De ledamöter som önskar kan delta på distans. Här är några av de ärenden som tas upp:

  • Avsiktsförklaring avseende förvärv av bolagen Markservice Norrängen AB i Växjö och Markservice Växjörenen 3 AB. Region Kronoberg önskar förvärva fastigheterna Norrängen 3 och Renen 3 genom att förvärva ovanstående dotterbolag för utveckling av en ny bussdepå på Norrängen, Norremark.
  • Regiondagar 2021. Regionstyrelsen föreslår att regiondagarna ska genomföras i Kosta den 14-15 januari nästa år och att 150 000 kronor ska anslås till dagarna som hålls för länets offentliga utvecklingsaktörer.
  • Avgifter för hörapparater. Regionstyrelsen föreslår till regionfullmäktige att egenavgiften för hörapparat höjs till 950 kronor, men ska vara gratis för barn och unga.

Tid: 20 april kl 09:00 – 12:00

Plats: Nygatan 20 Växjö, konferensrum Bolmen

> Kallelsen i sin helhet

Regionstyrelsens ledamöter

> Politiska sekreterare

Kontakt

Mikael Johansson (M)

Mikael Johansson (M)

Regionstyrelsens ordförande

  • E-post: Det här är en e-postadress
  • Telefon: 0767-20 79 96

Relaterade nyheter

Nu erbjuds antikroppstester i regionen

3 augusti 2020

Från och med onsdagen den 5 augusti erbjuder Region Kronoberg allmän provtagning för antikroppar mot covid-19. Testet görs för att bekräfta om en person tidigare har haft en covid-19-infektion. Prover...

Lägesrapport från Region Kronoberg 30 juli

30 juli 2020

Endast ett fåtal covid-19-patienter är inlagda på sjukhus, och inga vårdas på IVA. Samtidigt påbörjas nu förberedelserna inför hösten då gymnasieskolor och högskolor börjar bedriva undervisning på pla...

Fortsatt viktigt att följa rekommendationer under sommarresorna

16 juli 2020

Den nedåtgående trenden fortsätter i hela Sverige, och även i Kronobergs län. Men när fler människor reser under semesterperioden finns det risk för regionala och lokala utbrott av covid-19.

Grimslövs folkhögskola startar natur- och vildmarksutbildning

10 juli 2020

I spåren av coronapandemin är intresset för natur- och friluftsliv stort i Sverige. Nu startar Grimslövs folkhögskola en ny utbildning för den som vill upptäcka svensk natur och vildmark och kunna för...