Fler nyheter
Bilden saknar en alternativtext.

21 december 2020

Skicka din hälsning till vårdpersonalen

Ni är många nu i juletid som vill visa tacksamhet till vårdpersonalen för deras insats i tuffa tider. Här kan du skicka en hälsning direkt till sjukvårdspersonalen.

Det bästa du kan göra för att tacka sjukvården är att följa de restriktioner som finns.

Vill du skicka en hälsning direkt till sjukvårdspersonalen kan du göra det här. Beskriv gärna vad du gör för att underlätta deras arbete och minska smittspridningen.

Tyvärr är det väldigt svårt för en organisation att ta emot gåvor, så därför uppskattar vi hälsningar extra mycket.

Hälsning till sjukvårdspersonal

Relaterade nyheter

Nu påbörjas personalvaccinationen – IVA-sjuksköterska först ut

20 januari 2021

Vaccinationen av personal på våra sjukhus är nu igång. Till att börja med ges 200 doser vaccin till personal på prioriterade avdelningar. Dessa är IVA, akuten, ambulansen samt covidenheter.

Så hanterades pandemin under våren – utvärdering färdig

19 januari 2021

Revisions- och rådgivningsföretaget KPMG har genomfört en utvärdering av Region Kronobergs hantering av pandemin under våren och sommaren 2020, på uppdrag av den politiska ledningen. Regionen får över...

Lägesrapport: Smittspridningen håller i sig och vaccinationen är i full gång

15 januari 2021

Den senaste veckan passerade Kronoberg över 10 000 bekräftade fall av covid-19, totalt 10 829 fall. Nästa vecka påbörjas vaccinationen av sjukvårdvårdspersonal och den andra dosen kommer börja ges i k...

Lägesrapport: Inga tecken på avmattning av smittspridningen

8 januari 2021

Vecka 53 testade över 1000 personer positivt för covid-19, trots lite lägre provtagning på grund av helgdagar. Snart har vi över 10 000 konstaterade fall av covid-19 i länet.