Fler nyheter

4 maj 2021

Tekniska problem med bokningen av vaccintider

Under dagen välkomnade Region Kronoberg personer födda 1961 eller tidigare att boka tid för vaccination hos våra externa aktörer. Tyvärr har vi upplevt problem med bokningssystemet under dagen.

Det är tekniska problem som till viss del är åtgärdade. Vi uppdaterar informationen på bokningsssidan på 1177.se när problemen är helt lösta.

Vi gör vad vi kan för att lösa detta så fort vi kan och beklagar att det blivit såhär. Vi ber er att ha tålamod, alla kommer ha möjlighet att få sitt vaccin, säger Annika Laine Tigerhielm, samordnare för vaccinationen i fas 4 i Region Kronoberg.

Till bokningssidan på 1177.se

Relaterade nyheter

Hubbar med vaccinationsinformation i länets kommuner

6 maj 2021

I juni ska Region Kronoberg arbeta uppsökande för att nå personer som det är svårt att nå med information om vaccination. I informationshubbar ska hälsokommunikatörer informera och kunna hjälpa till m...

Nu startar vaccinationen på våra vaccinationsplatser – alla över 60 år välkomna att boka tid

5 maj 2021

Personer födda 1961 eller tidigare är nu välkomna att boka tid för vaccination mot covid-19. Vaccinationen sker på vaccinationsplatser i Kronobergs samtliga kommuner.

Lägesrapport: Avrådan från matcher och tävlingar för unga i länet

30 april 2021

Läget är fortsatt ansträngt på sjukhusen. Just nu vårdas 47 patienter inneliggande för covid-19, varav 9 vårdas på IVA.

Medarbetare får extra ersättning under pandemin

29 april 2021

Regionstyrelsen har idag beslutat om särskilda ersättningar och personalförmåner med anledning av den tredje vågen i pandemin för medarbetare i Region Kronoberg.