4 maj 2021

Tekniska problem med bokningen av vaccintider

Under dagen välkomnade Region Kronoberg personer födda 1961 eller tidigare att boka tid för vaccination hos våra externa aktörer. Tyvärr har vi upplevt problem med bokningssystemet under dagen.

Det är tekniska problem som till viss del är åtgärdade. Vi uppdaterar informationen på bokningsssidan på 1177.se när problemen är helt lösta.

Vi gör vad vi kan för att lösa detta så fort vi kan och beklagar att det blivit såhär. Vi ber er att ha tålamod, alla kommer ha möjlighet att få sitt vaccin, säger Annika Laine Tigerhielm, samordnare för vaccinationen i fas 4 i Region Kronoberg.

Till bokningssidan på 1177.se