Fler nyheter
Bilden saknar en alternativtext.

23 oktober 2020

Undersökning bland Kronobergs småföretagare

Just nu pågår en undersökning där hundratals utvalda småföretagare i Kronobergs län får svara på hur de vill få information om det näringslivsstöd som regionen erbjuder.

Undersökningen görs genom enkäter och intervjuer med småföretagare – men också bland organisationer som jobbar med företagsfrämjande i länet.

Förhoppningen är att svaren kommer bidra till att länets småföretagare i framtiden får bättre kunskap om regionens stöd och insatser som företagen kan ta del av. Undersökningen är helt anonym. 

Relaterade nyheter

Coronastöd till idrottsrörelsen

20 november 2020

Region Kronobergs regionala utvecklingsnämnd ger 1,5 miljoner kronor till idrottsrörelsen i Kronoberg genom RF-SISU Småland.

Hållbarhet och kvalitet hyllas

16 november 2020

Ökad tillgänglighet, analys av antikroppstester, ett samarbete mellan SOS och akuten, hållbart byggande och digitalisering. I fredags hyllade och belönade Region Kronoberg initiativ för kvalitet och h...

Digitala träffar om att starta företag

13 november 2020

I november och december ordnar Business region Kronoberg digitala träffar för dig som funderar på att starta företag. Välkommen!

Inspireras på digitala veckan och DIGIdag

9 november 2020

Digital transformation är en nödvändighet för alla företag och organisationer. För att stödja företag och inspirera i transformationen är Region Kronoberg medarrangör till DIGIdagen den 18 november.