Bilden saknar en alternativtext.

23 oktober 2020

Undersökning bland Kronobergs småföretagare

Just nu pågår en undersökning där hundratals utvalda småföretagare i Kronobergs län får svara på hur de vill få information om det näringslivsstöd som regionen erbjuder.

Undersökningen görs genom enkäter och intervjuer med småföretagare – men också bland organisationer som jobbar med företagsfrämjande i länet.

Förhoppningen är att svaren kommer bidra till att länets småföretagare i framtiden får bättre kunskap om regionens stöd och insatser som företagen kan ta del av. Undersökningen är helt anonym.