11 mars 2022

Välkommen till digital medborgardialog om nya sjukhuset

Region Kronoberg bjuder in kronobergare till en digital medborgardialog onsdagen den 16 mars. Fokus kommer att vara på det historiska beslutet att ett nytt akutsjukhus i Växjö ska byggas i Räppe.

Som en del av utvecklingen av länet och vården har Region Kronoberg även tagit beslut om en ny vårdbyggnad vid Lasarettet Ljungby.

Vad innebär besluten och hur ser processen ut framöver?

MEDVERKANDE:

• Mikael Johansson (M), regionstyrelsens ordförande
  • Martin Myrskog, regiondirektör

NÄR: Onsdagen den 16 mars kl. 18–19

HUR: På nyasjukhuset.se finns en instruktion om hur man ansluter sig till det digitala mötet.

nyasjukhuset.se, öppnas i nytt fönster

Under mötet finns det möjligheter att ställa frågor till representanter från partierna i regionfullmäktige. Det går även bra att skicka in en fråga i förväg via nyttakutsjukhus@kronoberg.se.