Verklighetslabbet

Verklighetslabbet är en plats där olika aktörer kan mötas kring gemensamma utmaningar i prestigelös samverkan. Vi är nämligen övertygade om att de bästa idéerna och de mest innovativa lösningarna uppstår när offentlig sektor, näringsliv, akademi och länets invånare arbetar tillsammans och ger varandra nya perspektiv på gamla utmaningar.

I Verklighetslabbet används metoder som skapar engagemang, delaktighet och involverar användarna, och vi arbetar för att ta till vara den kraft som finns hos såväl medarbetare som hos länets invånare.

Verklighetslabbet arbetar för att utmana traditionella invanda tankemönster och för att främja en förändringsbenägen och tillåtande kultur som kan bygga innovationskraft i offentlig sektor.
Välkommen att höra av dig till oss eller varför inte hälsa på oss och prata över en fika!

Vill du provtrycka en idé? Sitter du eller din verksamhet fast i en utmaning? Vill du ha ett nytt perspektiv? Behöver du ny inspiration? Nyfiken på vad design thinking kan erbjuda din verksamhet? Boka in oss på en timme när vi helt förutsättningslöst samtalar om vad du har på hjärtat eller hjärnan.

verklighetslabbet@kronoberg.se

I Verklighetslabbets lokaler i World Trade Center Växjö har vi skapat en miljö som uppmuntrar till kreativitet, samskapande och innovation. Du är välkommen att ta del av vår plats när du behöver någonstans att tänka nytt eller jobba innovativt. Skriv till oss på mejlen nedan, så berättar vi gärna mer! verklighetslabbet@kronoberg.se

 

Vill du veta mer om vad som händer hos Verklighetslabbet? Få kontinuerliga uppdateringar om utbildningar eller andra event? Eller vill du helt enkelt bara ha koll på det senaste inom innovation i Kronoberg?

Anmäl dig till Verklighetslabbet kommande nyhetsbrev.

Kontakta oss

Besöksadress:

World trade center Växjö

Södra Järnvägsgatan 4B, 352 34 Växjö

Senast uppdaterad: 20 december 2022