Visa alla nyheter

8 september 2022

Anmäl din arbetsplats till handledarpriset

Den 30 september är sista ansökningsdag för Region Kronobergs nyligen instiftade handledarpris. Priset är till för att uppmärksamma enheter med särskilt goda handledarinsatser och lärmiljöer samt engagemang för handledaruppdraget.

Varje år tar Region Kronoberg emot cirka 1500 studerande i våra verksamheter. Att ge de studerande handledning av hög kvalitet är en viktig strategisk arbetsuppgift utifrån vår möjlighet att rekrytera rätt medarbetare som vi behöver inför framtiden.

Handledarpriset delas ut för första gången hösten 2022, i nära anslutning till chefsmötet 2 december. Prissumman är 50 000 kr och delas ut till arbetsplatsen, inte en individ. Prispengarna ska användas till att stimulera fortsatta förbättringsarbeten, utveckling och lärande när det gäller studerande och handledning, till exempel genom kompetensutveckling, studiebesök, inköp av litteratur.

Anmäl er arbetsplats via följande länk:

Handledarpriset, docx, öppnas i nytt fönster

handledarpriset_grön.png