Visa alla nyheter

26 oktober 2022

Biverkningar - Janusmed riskprofil och interaktioner - Nytt uthopp i Cosmic

Nu finns ett nytt uthopp i Cosmic till Janusmed sida för bland annat riskprofil, interaktioner med mera. Uthoppet finns under Meny/Läkemedel.

Ikon för kommunal hemsjukvård i Cosmic

22 december 2022

Från och med måndag 9 januari kommer ikonen "Kommunal hemsjukvård" visas upp i patientlisten till höger om patientnamnet för de patienter som är anslutna inom den kommunala hemsjukvården.

Medrave - nytt uthopp i Cosmic

7 november 2022

Nu finns det ett nytt uthopp i Cosmic för att komma åt Medrave, primärvårdens stöd för medicinsk uppföljning.

Nytt verktyg för loggkontroller

26 oktober 2022

Vi kommer byta ut systemet för hur loggar kontrolleras i Cosmic. Idag används BO (Business Objekt) för att ta fram loggrapporter, men som tidigare kommunicerats så kommer samtliga rapporter att fasas...

Cosmic uppgraderas den 11-12 november

25 oktober 2022

Den 11-12 november mellan kl 22.30 och 03.30 genomgår Cosmic en större uppgradering. Uppgraderingen medför ett planerat driftstopp. Reservrutiner används i vanlig ordning under driftstoppet.

Uppgradering av Comprima

29 september 2022

Tisdagen den 18 oktober kommer Comprima uppgraderas till en ny version. Under uppgraderingen sker ett driftstopp.