Visa alla nyheter

25 oktober 2022

Cosmic uppgraderas den 11-12 november

Den 11-12 november mellan kl 22.30 och 03.30 genomgår Cosmic en större uppgradering. Uppgraderingen medför ett planerat driftstopp. Reservrutiner används i vanlig ordning under driftstoppet.

Utbildningsmaterial och innehåll för uppgraderingen på Cosmicsidan på vårdgivarwebben

Stödet för taligenkänning uppgraderas timmarna innan

I anslutning till driftstoppet uppgraderas också stödet för taligenkänning i Cosmic med start klockan 19:00.

Under tiden går det inte att använda taligenkänningen men det går bra att diktera eller skriva på vanligt sätt i Cosmic.