29 september 2022

Uppgradering av Comprima

Tisdagen den 18 oktober kommer Comprima uppgraderas till en ny version. Under uppgraderingen sker ett driftstopp.

Mellan kl. 17.00 – 18.30 kommer det inte vara möjligt att använda Comprima. Det innebär att man varken kan läsa, skanna eller bifoga filer. Efter kl. 18.30 kommer Comprima vara i läsläge, vilket innebär att det via Cosmic går och läsa skannat och bifogat som vanligt.

Onsdagen den 19 oktober kommer utrullningen av nya Comprima ske succesivt och kan förväntas vara klart någon gång under dagen. Först då är det möjligt att skanna och bifoga filer.

Information om utrullningen

För användare som kör Cosmic TS (främst kommunanvändare) kommer utrullning ske under kvällen tisdagen den 18 oktober, störningar kan då förekomma i Cosmic. Blir du utslängd vänta ca 5 minuter och starta sedan om.

Uppgradering comprima nyheter, pdf, öppnas i nytt fönster