Fler nyheter

14 februari 2020

Viktigt att du uppgraderar ditt e-tjänstekort/SITHS-kort

För att vi ska få en högre säkerhet på våra e-tjänstekort/SITHS-kort samt säkerställa att de fungerar mot lokala och nationella tjänster även framöver, behöver alla som har ett e-tjänstekort uppgradera det.

Om du inte genomför den i tid kan ditt e-tjänstekort tappa åtkomst till system såsom Cosmic, Pascal, intygstjänster, 1177:s e-tjänster m.fl. och ett nytt kort behöver då beställas.

Det är lämpligt att genomföra uppgraderingen så snart som möjligt men absolut senast 5 maj 2020. Uppgraderingen är enkel att genomföra och tar bara några minuter. Säkerställ att du har tillgång till dina båda PIN-koder innan du startar uppgraderingen. Du ska ha en kod för legitimering och en för underskrift.

Manual för uppgraderingen

Om du har frågor eller får problem med uppgraderingen kontakta intern kundservice, 2020 knappval 5.

Relaterade nyheter

Ersättning för Stesolid Novum inj

26 juni 2020

Stesolid Novum (diazepam) inj 5 mg/ml är restnoterat. Som ersättning levereras licenspreparatet Diazepam Hameln inj 10 mg in 2 ml (5 mg/ml).

Brist på Natriumbikarbonat tabletter

26 juni 2020

Natriumbikarbonat Meda tabletter 1 g är restnoterade till mitten av juli.

Dosering av engångsdos

26 juni 2020

För att undvika misstolkningar bör engångsdoser doseras med kortnotation end och med sluttid ”Efter” eller ”Datum och tid”.

Påminnelse att använda guide för radiologiska akuta undersökningar

23 juni 2020

Kom ihåg att använda ”Guide för Radiologiska akuta undersökningar- tillgänglighet och indikationer” när akuta remisser till röntgenundersökningar skrivs.