Om vårdgivarwebben

Vårdgivarwebben är till för dig som jobbar inom hälso- och sjukvård i Region Kronoberg eller i en annan organisation, studenter inom vårdutbildningar och andra samarbetspartner inom hälsa och vård.

På vårdgivarwebben hittar du riktlinjer, rutiner och anvisningar för hälso- och sjukvården och för kommunal vård och omsorg. Men också information om arbetsområden, processer och utvecklingsarbeten inom hälso- och sjukvården.

Intern information

Det förekommer en del interna länkar som bara går att nå inom Region Kronobergs nät om du har behörighet. Dessa länkar är märkta med (intern länk). Om du som extern besökare behöver tillgång till denna typ av information kan du kontakta aktuell kontaktperson för att på så sätt få tillgång till det.

Patienter och anhöriga

Information till dig som patient eller anhörig finns på 1177.se. Där kan du få råd om vård, kontaktuppgifter till din mottagning och e-tjänster som tidsbokning.

1177.se, öppnas i nytt fönster

Synpunkter på vårdgivarwebben

Vårdgivarwebben ägs och administreras av Region Kronoberg. Använd formuläret nedan om du har förbättringsförslag eller synpunkter på webbplatsen.

Senast uppdaterad: 30 augusti 2022