Videobesök med tandläkaren

Nu kan du träffa Folktandvårdens tandläkare direkt i din mobil. Via ett videomöte får du individuella och kvalificerade råd om dina tänder samt vägledning vid tandvärk eller andra besvär i munnen.

Vi på Folktandvården i Region Kronoberg deltar i ett Regiongemensamt projekt tillsammans med primärvården och psykiatrin där vi kan träffa dig direkt i din mobil. Det är ett enkelt, tryggt och säkert alternativ till besök på klinik.

Hur bokar jag ett digitalt vårdmöte?

Du bokar ditt digitala vårdmöte med Folktandvården i appen Min vård Kronoberg som är gratis och finns att ladda ner via App Store eller Google Play. Där loggar du säkert in med ditt bank-ID och väljer en tid som passar dig. Du kan också agera som ombud för dina barn eller släktingar. Det är även i appen som du hanterar din eventuella ombokning eller avbokning av ett digitalt vårdmöte.

Så laddar du ner appen Min vård Kronoberg för att boka ett digitalt tandläkarbesök i din telefon, pdf, öppnas i nytt fönster

Boka ett digitalt tandläkarbesök, öppnas i nytt fönster

För vilka besvär kan jag boka ett digitalt vårdmöte?

Du är välkommen att boka ett digitalt vårdmöte med våra tandläkare för olika besvär i munnen, det kan handla om tandvärk, blåsor och sår i munnen eller exempelvis problem med dina visdomständer. Det kan också gälla frågor om ditt barns tänder, så som lösa mjölktänder, olycksfall, tänder som växer dubbelt eller rådgivning om tandborstning.

Vem kan boka ett digitalt vårdmöte?

Alla invånare i regionen är välkomna att använda tjänsten, har du varit hos oss tidigare har vi tillgång till din journal och kan ge dig mer individuella råd.

Senast uppdaterad: 28 februari 2022