Bild från regionfullmäktige. Ett rum fullt med personer som sitter vid bord med datorer och papper framför sig.

Regionfullmäktige

Regionfullmäktige är den högsta beslutande församlingen i Region Kronoberg och beslutar i frågor av större vikt för regionens verksamhet. Fullmäktige beslutar om regionens budget, taxor, avgifter och skattesats samt större investeringar, planer och mål för verksamheten.

På regionfullmäktiges sammanträden finns möjlighet för dig som medborgare att ställa frågor till de förtroendevalda under allmänhetens frågestund. Frågestunden är tidssatt på dagordningen och varar som längst i 30 minuter.

Regionfullmäktige har 61 ledamöter och fullmäktiges sammanträden är öppna för allmänheten. Protokoll från sammanträden tillkännages efter justering på Region Kronobergs anslagstavla och publiceras på vår webbplats.

Kallelser och protokoll

Följ fullmäktige

Du kan se fullmäktiges sammanträden här på webbplatsen eller på tv via Öppna Kanalen i Växjö. Sammanträdena sänds också i Växjö närradio på 102,4 MHz.

Se sändningarna från fullmäktige

Växjö närradio

Kommande möten

feb 08

Regionfullmäktige

Tid: 09:00 - 18:00

Plats: Utvandrarnas hus, Vilhelm Mobergs gata 4, Växjö

Följ direktsändningen från regionfullmäktige, öppnas i nytt fönster Kallelsen i sin helhet, öppnas i nytt fönster Regionfullmäktiges ledamöter Alla &...

Senast uppdaterad: 30 september 2022